2016. gada 5. septembris

4 ikdienišķi matu sakārtojumi ar odziņu!

Čau, čau!
Sveiciens visiem jaunajā mācību gadā! Novēlu jaunapņemtās apņemšanās pildīt un neslinkot! Runājot par slinkošanu, varētu pastāstīt savu kuriozo pieredzi 10. klasē - kā minimums divas dienas nedēļā es kavēju pirmo, otro stundu, jeb visu laiku aizgulējos. Un cenšoties mācīties no kļūdām, es šorīt gandrīz nogulēju autobusu... pirmajā mācību dienā. (par laimi sapratu, ka, ja sapnī skatos pulsktenī un tas rāda neticami agru laiku, es vēl guļu un neesmu sākusi gatavoties).
Pieturoties pie kā nopietnāka - šoreiz parādīšu jums 4 ātrus un pavisam ierastus matu sakārtojumus, kas tomēr ir ar savu odziņu un liks atskatīities ne vienam vien...
Pāris kolāžās sejas ir aizkrāsotas, jo orģināli šis bija domāts kā video, bet sapratu, ka kameras priekšā uzvesties ir daudz grūtāk kā otrpus ekrānam rakstot.
Lai gan nevienai frizūrai nav īpašs nosaukums, tomēr uzrakstīšu kā man tās patīk saukt...
Gandrīz čupčiki

Smieklīgākās ir tas, ka šai frizūrai iedvesmojos no vienas meitenītes autobusā - viņai mamma bija uzpinusi bizītes kā 3. solī, un kavējoties savās atmiņās izdomāju pamēģināt..
Tātad sākumā mati jāsadala 4. daļās - uz pusēm un vēlreiz uz pusēm. Tā kā frizūra tiek veidota tikai priekšpusē, attiecīgi, aizmugurējos matus sasienam lai netraucē. Katrā ceturtdaļā uztaisam augstu ļipu, bet lai novietojums ir apmēram pa vidu. Uzpinam bizīti +/- līdz galam. Izveidojam čupčikus, jeb mazas copītes. Tieši tik vienkārši!
Mans pagājušā gada mīlētākais matu sakārtojums, ar šo var nostaigāt līdz trim dienām!
Baikeru bizītes
Tā kā šajā frizūrā vien jāpin franču bizītes, tad atliekam tik daudz matus, cik biezas bizītes vēlamies un cik tālu varam uzpīt. Es domāju, ka franču bizes principu zin visi, bet ja nē - tā ir kā parasta bizīte, bet katrā jaunā pīnē klāt pieliek šķipsnu. Es parasti sāku ar apakšējo, lai citi mati netraucē. Kad abas uzpītas, tad var sasiet ļipā, vai uztaisīt copi. Itkā jau nekas sarežģīts un redzēts, tomēr papildinās gan tēlu, gan kāds noteikti izteiks komplimentu. Vienīgais, ja tas ir tavos spēkos, tad vari variēt ar bizīšu daudzumu un garumu, vienkārši man vairāk par divām bizītēm nesanāk... Laikietilpīga frizūra.
Kaut kas, nu ļoti grūts..
Slinkā france
Galvas aukšdaļā atliek matus bizītei, pārējos sasien. No atliktajiem matiem pin franču bizi. Beigās uzsien ļipu tik augstu, cik ir pēdējā franču bizes daļa, jeb kā pateikt, kur sākas parastā bizīte. Itkā jau aprakstīt ir super viegli, un izskatās arī, bet es to pārpinu 3x lai neizskatās ļoti messy(bet tāpat izskatās), un ļoti nogurst rokas. Lieliska frizūra, lai neizskatītos pārāk basic, un ļipas vietā gribās ko interesantāku. Šī frizūra ātruma ziņā ierindojas otrajā vietā.
Un saldajā ēdienā es atstāju viesulīšus. Nenoraksti manu rakstu par ātru, šī patiesi ir ātra un skaista frizūra.
Es pieļauju domu, ka redzēt tomēr ir grūti, bet... vajadzēs tikai galvas aukšdaļu, pieres daļas matus, un tos sadalīt uz pusēm. Paņemt mazu šķipsniņu no priekšas un sākt griezt(virpināt) uz celiņa pusi pamazām pievienojot citus matus. Beigās, pie matu saknēm, viesulīti nofiksēt ar mazo gumijiņu. 
Par šo matu sakārtojumu esmu saņēmusi komplimentus, jo viesulīši izskatās kā franču bizītes. Pašlaik šo veidoju ikdienā, tas arī aizņem nedaudz laika un ļoti maz piepūles. Vēlāk matus var veidot kā vēlas - atstāt vaļā, sasiet ļipā, vai izveidot copi. :)

Vēljoprojām uzsaku, ka mati ir sievietes skaistākā rota, pietam tā ir dabas dota! Rūpējamies par tiem, ja ir nepieciešams - aplīdzinam galus, un valkājam skaisti! 

Kāda ir tava to go frizūra?

xoxo, Lienya

4 komentāri: