2016. gada 11. augusts

Jūlija favorīti 2016

Čau, čau! Kas var būt labāks par izcilām lietām, kas neradīs satraukumu? Favorītu raksti ir mani mīļākie, un var teikt, ka arī pozitīvākie no visa bloga sortimenta. Neliels grēks jau ir, ka iepriekšējā mēneša favorītus publicēju nākamā mēneša vidū, bet labāk vēlāk, nekā nekad, vai ne(?).

Sejas kopšana:
Lumene matt touch pore-tightening toner- Es ļoti ilgu laiku nelietoju toniku, jo man vienkārši tāda nebija. Kad es saņēmos un iegādājos, tad atkal biju tik izvēlīga un negribēju pirkt kuru katru, nu un nopirku dārgāko(smejos). Toniks ir paredzēts priekš kombinētas/taukainas ādas, tā kā man nedaudz vairāk taukojas āda tikai ap un zem deguna, tad, atļaujos arī to lietot. Toniks nav super atsvaidzinošs, bet man patīk sajūta pēc lietošanas un matējošais efekts. Cena nedaudz virs 7 , var nopirkt Drogas un lielveikalos.
Attirance attīrošās sejas putas. Ābols. - Lai gan atsauksmē biju maķenīt skarba, to pievienoju mēneša favorītiem, jo lielāko daļu man tas patika. Atsauksme ŠEIT. 
Birstīte sejas mazgāšanai- Vairs nevaru iedomāties savu ikrīta rituālu bez šīs. Atsauksme ŠEIT.
Eveline Cosmetics SOS Lash booster skropstu serums - Par šo produktu pēc kāda brīža būs atsevišķa atsauksme. Serums intensīvi mitrina skropstas un veicina to augšanu. Pašlaik esmu starā par to, lai gan rezultāts nav uz aci manāms, redzēs kā būs pēc ilgstošākas lietošanas. Cena € 5.69, var nopirkt Drogas un lielveikalos.
Beauty Formulas sejas maska ar aktivēto ogli- Šis ir viens no tās sadaļas produktiem, par kuriem man pastāstīja draudzenes un es atkal stāstu tālāk. Šīs sejas maska manu mīlestību iekaroja tikai dēļ sajūtām pēc lietošanas, jo sejiņa bija tiik maiga kā bebīša dupsis. Man ļoti patīk formula un lietošana- tā jātur aptuveni 15 min un tas ir tik pat ilgi, kāmēr maska sacietē. Cena uz atlaidi bija ap 3 , nopirku Drogas.
Matu kopšana:
Happy Hair Days argan oil intense hair serum- Šo es iegādājos jau prāvu laiciņu atpakaļ, bet manas aizmāršības dēļ, tas veselu mēnesi bija pie draudzenes. Kad beidzot to paņēmu, no jauna iemīlējos. Patīkama, maiga smarža, eļļaina konsistence un noteikti ierindojas tajā sarakstā, kam nevaru paiet garām. Lai arī šo produktu izceļu saulītē, tomēr neapgalvošu, ka tas ir labāks par Biosilk zīdu matiem. Jā, es produktu dozēju 2x vairāk kā vajag, jo es nevaru no tā atiet ne soli pēc matu mazgāšanas, bet tomēr, kad beigsies, meklēšu citas pērles un pērlītes. Cena ap 6 , nopērkams Douglas.
Schwarzkopf got2b 2sexy, big volume, push up matu laka- Vai maz redzat, cik šis flakoniņš ir skaists? Lakai piemīt salda smarža, kas arī turās matos, nekur nepazūd. Teikšu godīgi, es matu laku lietoju labi ja reizi divās nedēļās, bet, ja es lietoju, tad tā noteikti ir šī. Pirku Vācijā par  3,20, bet pieejama arī Latvijā, nopērkama Drogas un lielveikalos.
Ķermeņa kopšana:
Riturals... Honey Touch body cream- Pērn Ziemassvētkos man uzdāvināja Rituals... dāvanu komplektu, kas saturēja: dušas putas, ķermeņa skrubi un ķermeņa krēmu. Tieši ķermeņa krēms bija mans iecienītākais un izlietojās visātrāk. Speciāli jaunu es nemeklēju, jo nebija nepieciešamība. Bet... šogad paviesojoties Rituals... veikalā Riga Plaza, es paspēju tieši uz atlaidēm un šis travel size ķermeņa krēms bija ar 50% atlaidi, un es to iegādājos par € 2.75. Atzīmēšu, ka lietoju kā roku krēmu, jo: 1)patīkami smaržo, ka sajūsmu izraisa PAT puišiem; 2)Lieliski mitrina rokas, un ātri iesūcas; 3)maza izmēra tūbiņa iederas jebkurā somiņā. Superīgs dizains kā jau jebkuram Rituals... produktam.
Nivea anti-perspirant protect&care- Kad braucu uz Jēkabpili, žurnālā Cosmopolitan izlasīju, ka šis ir jaunums un labi strādā. Tā kā dezodurantu nekad nav par daudz un piedevām, tajā brīdī, kad pirku, tam vēl bija atlaide, nu tad iegādājos. Man ļoti patīk neitrālums, ka nav piesātināts ar dažādām smaržām, tāpēc automātiski šķiet, ka ir nedaudz nekaitīgāks kā tie citi. Savu uzdevumu veica labi un nav kur piesieties. Cena(nu atkal neatceros) ap 3 , var nopirkt Drogas.

Šajā sarakstā es iekļāvu tikai produktus, kā jaunatklājumus, vai mēnesī biežāk lietotos. Paralēli man vēl ir daudz produkti, kuri ir vērti vairāk kā favorītrakstu, jeb tikai tam veltītu atstāstu. 

Uz drīzu tikšanos!
xoxo, Lienya

4 komentāri:

  1. Matu serums ir ļoti labs, taču cena ...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, labam matu produktam cena ir otršķirīga :)

      Dzēst
  2. Cik daudz sievietes vidēji tērē kosmētikai 1 mēnesī?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šķiet, ka tas ir individuāli, jo, piemēram, es - necik

      Dzēst