2018. gada 6. oktobris

5 iecienītākie lūpu balzāmi

Čau, čau!
Sveiciens rudens pilnbriedā, kas atnes daudz vēja, lietus un aukstuma. Problēmas ar lūpu sprēgāšanu  man ir bijušas jau kopš es sevi atceros, tādēļ visu cauru gadu vienmēr cenšos kabatā turēt kādu lūpu mitrinātāju. Mūsdienu pasaule piedāvā katram gadalaikam savu - vasarai ar saules aisargfiltru(SPF),  ziemai/rudenim, kas pasargā no vēja un aukstuma, tomēr, manuprāt, trumpis aprakts konstantā mitrināšanā, tāpēc gluži nepievēršu uzmanību solījumiem, bet gan rezultātam. Jo kurš gan nevēlas mīkstas, maigas lūpiņas.


Šo daudzo gadu laikā esmu izmēģinājusi ļooti daudz un dažādu firmu lūpu balzāmus, krēmus, sviestus un ziedes un varbūt tieši tā iemesla dēļ nekad nespēju izlietot tos līdz galam, kā arī tie ir katrā mājas istabā, somā, jakas kabatā. Tomēr esmu atlasījusi piecus lūpu balzāmus, kurus labprātāk iemetu somiņā pirms došanās prom.
Labello Lip Butter Raspberry Rosé
Labello firma ir tā pati, kas nivea, tikai ar šo nosaukumu to produktus pārdod Vācijā. Šim ir sviestaina, patīkama tekstūra, salda smarža un laba garša(jo kādreiz pamanās apēst). Es parasti ar lūpiņām iebraucu toverītī, lieki pirkstus nesmērējot. Lai gan zinu, cik tas ir pret visām higiēnas normām, nesaskatu problēmu to darīt, ja esmu vienīgā lietotāja. Lūpu sviestu turu pie gultas naktsskapītī, pirms gulētiešanas uzlieku ne pārāk plānā kārtiņā, un no rīta lūpas ir patīkami maigas un barotas! Iemesls, kadēļ lietoju uz nakti ir pavisam vienkāršs- sviests uzsūcas ļoti lēni un visu to laiku uz lūpām ir spīdīga un slidena kārtiņa, kas ikdienas gaitās man traucētu.

O'herbal moisturizing lip balm ar SPF 15 & Alvejas ekstraktu
Šo iegādājos SOS situācijā, kad braucu uz teātri un biju aizmirsusi ielikt somiņā. Izvēlējos ļoti draudzīgās cenas (nedaudz pāri 1eur) un SPF esamības dēļ. Balzamam piemīt neitrāla, neizlecoša smarža un garša, kas man kā saldummīlim neīsti iet pie sirds. Tomēr produkts salīdzinoši ātri iesūcas un ir ar saules aizsargfiltru, kas to padarīja par manu lietotāko lūpu produktu tieši karstajos mēnešos.
Spasatelnij krug balzam dlja gub Propolis & mjod
Arī šis lūpu balzāms iekrita manā ieprikuma groziņā, jo priekšā bija gara diena, bet cita balzāma somiņā nebija. Un gluži kā iepriekšējais, mani uzrunāja draudzīgā cena... kā arī medus sastāvā. Godīgi sakot, medus man vienmēr licies ultra veselīgs un barojošs, tādēļ visticamāk iepatikās arī skaistā bildīte uz iepakojuma. Balzāmam ir krēmīga konsistence, ļoti ērts aplikators, kas atsauc atmiņā lūpu spīdumus bērnībā. Visvairāk mani izbrīnīja fakts, ka balzāmu ir grūti izlietot, jo pēc vesela mācību gada intensīvas lietošanas, šķiet, ka tas izvilks vēl kādu gadu. Smarža salda, bet ne uzkrītoša. Neradīja problēmas lietojot arī ārā.
Annemarie Borlind for lips care for your lips
Rakstot šo rakstu nekādi nespēju atminēties, kā šis nonāca manā īpašumā, tomēr tagad atceros, ka šo man atdeva māmiņa (par ko esmu viņai neizsakāmi pateicīga). Meklējot internetā, tā cena uzrādas pie 13$, un viss, ko varu teikt, ka šis tiešām šķiet kā augstas klases lūpu balzāms - gan minimālistiskā dizaina dēļ, gan neitrālā aromāta, ātrās absorbēšanas un ilgās mitrināšanas dēļ. Ja esi cilvēks, kurš  meklē patiešām labu balzāmu no high end gala, šo ir grēks neieteikt. Smalks.
Classic CARMEX moisturizing lip balm
Nu kas tas būtu par rakstu, neiekļaujot šo populāro lūpu balzāmu. Jāpiebilst, ka iegādājos tikai atpazīstamības dēļ. Pašā sākumā biju ļoti pārsteigta specifiskās smaržas dēļ, man atgādina tādu višņevska ziedi, kurai ir spēcīgs aromāts pēc medikamentiem. Lūpu balzāms dod atvēsinošu efektu uzreiz pēc uzklāšanas, un tas ļoti ātri iesūcas lūpiņās, kas mani patīkami pārsteidz. Lūpas tiek mitrinātas diezgan ilgi, tādēļ uz kādu brīdi var par to aizmirst. No tāda sievišķīgā viedokļa, man patīk iepakojuma dizains - viegli pamanīt(un arī sataustīt) somiņā, grūti sajaukt ar kaut ko citu. Mani pārsteidza arī salīdzinoši zemā cena - ap 3 eur. Rezultāts attaisno katru pozitīvo atsauksmi!

Veikalu plauktos ir pieejami daudz un dažādi lūpu balzāmi - gan latviešu klasiskie Dzintars, gan jauniešu izslavētie EOS, tomēr, acīmredzot, ne vienmēr tas dārgākais ir pats labākais, jo par pavisam zemu cenu ir iespēja iegādāties labu produktu!
Vēlos arī atgādināt, kas būs labs vienam, var izrādīties dranķīgs citam, tādēļ nevar pilnībā balstīties tikai uz manu viedokli un personīgo pieredzi.  

Kurš ir tavs mīļākais lūpu balzāms? :))
xoxo, Lienya

5 komentāri:

  1. Kur to carmex var nopirkt? Pirmo reizi tādu redzu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pati pirku Vācijas DM veikalā, pašmāju drogās neesmu redzējusi, bet, ja meklētu, tad skatītos stockmann, duty free veikalu virzienā, internetveikalos. ;)

      Dzēst
  2. Man patīk gan mūsu pašu Dzintars, gan Eucerin lūpu balzāmi.

    Tevis pieminēto balzamiņu ar medu arī esmu pirkusi, man patika! :)

    AtbildētDzēst