2016. gada 9. augusts

Birstīte sejas mazgāšanai no Aliexpress

Čau, čau! Esam jau par deviņām dienām tuvāk skolai(ja sāk skaitīt no pirmā augusta). Pagājušo trešdien ielidoju Vācijā. Vispār šo rakstu biju iesākusi rakstīt jau tad, bet sava ''atvaļinājuma'' laikā neatradu brīvu brīdi, lai pabeigtu. Tātad... pa šo nedēļu nedaudz vairāk iepazinu Vāciju un pabiju Luksemburgā. Luksemburga vispārļoti skaista valsts-pilsēta, un ja interesē zināt nedaudz vairāk, tad uzrakstiet komentārā, pastāsīšu. 
Nedaudz pieķeroties pie raksts tēmas- sen jau zināma mana aliexpress atkarība. Dienām varu skrollot lapas un meklēt visādus nieciņus par smieklīgām cenām. Toreiz mana izvēle krita uz lietu, kas manu ikdienas rituālu papildinātu un aizstātu visas vēlmes pēc dārgām alternatīvam (clarisonic, foreoLUNA, u.t.t.)
Ak jā, stāsts ir par mazu mazu, pirkstu izmēra, silikona birstīti, ar kuru var un vajag tīrīt seju.

Izskats ir makten jancīgs, toties ļoti parocīgs un patīkams. Šī man bija gaidītākā lieta no visa pasūtījuma, un par nelaimi, atsūtījās visvēlāk- pēc nepilnām 4 nedēļām. Lai gan cena bija vien 42 centi, tāpat es ļoti bēdātos, ja tas savu funkciju pildītu slikti, bet tā(par laimi) nav.
links uz preci ŠEIT 
Ja godīgi, turēt to rokās ir dīvaini un nepierasti, tīrot seju, pirksti arī ir slapji, tāpēc slīd, bet ātri var piešauties.  Pašas birstītes forma ir vienkārši izcila. jo tās smailais galiņš perfekti iederas zem acu kaktiņa/ūdenslīnijas. Es to lietoju tā: sejas putas(der arī želeja, vai cits sejas mazgāšanas līdzeklis) uzlieku uz robainās daļas, tad ar apļveida kustībām, kad virziens ir tā kā uz āru, nevis iekšu, masēju seju apmērām 40-60 sek. Uzreiz var just, ka attīra labāk kā tar rokām mazgājot, un maigo silikona birstīšu dēļ, tas nevar kotēties kā skrubis(kas atkal ir lieliski, jo pārāk bieži skrubēt seju nav ieteicams).
Ak, laikam būs par daudz līdzīgu bilžu.
Birstītei ir maz mazītiņi sariņi. Pēc internetveikala nosaukuma, tā tīra melnos punktiņus, bet tādu ''efektu'' vēl neesmu pamanījusi. Sajūtas patiešām ir labas un masējošas, ka sejas mazgāšanu esmu pārvērtusi par tādu nelielu relaksāciju/atpūtu. 

Un jau atkal šī ir viena no precēm, kura ir vienkārši lieliska par lielisku cenu. Ja esat ieinteresēti, tad noteikti iesaku iegādāties, jo ne tikai es, bet arī draudzenīte ir satrā par šo birstīti.

Atkārtošos: 
links uz preci ŠEIT
Cena: 0,47 $, jeb 0,42 centi

xoxo, Lienya

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru